Untitled Document

Hixhri Shemsi: 1402    Rûmî: 15 Maj 1440    Hızır: 23
20 DHIL KADE 1445

28
MAJ
2024
E Martë

Dita 149. e vitit, Ditët e Mbetura : 217
Muaji 5., 31 Ditë, Java 22.
Zgjatja e Dites 1 minuta - Ora E Ezanit 1 minuta mbrapa.

Qerasja më e mirë për miqtë është fytyra e qeshur dhe fjalët e ëmbla. Evzai (Rrahmetullahi alejh)